- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Finale Koetsbiljarten -update-

Vanavond houden we u op de hoogte van het verloop van de finale van het Koetsbiljarten. De wedstrijden om de plaatsen 1,2,3 en 4 worden vanavond gespeeld bij ’t Wapen van Markelo. Wim Gossink en Bart Klumpers hebben inmiddels de finale avond afgetrapt en spelen om de 3e en 4e plaats bij de heren. 

Update 19.59 uur
Wim heeft de biljartwedstrijd tegen Bart in 36 beurten beslist door als eerste zijn benodigde 50 caramboles rond te spelen. Laura Kok en Ine Greven starten hun biljartwedstrijd om de 3e en 4e plaats bij de dames. Laura; Biljartkoningin 2019 moet 29 caramboles maken waar Ine voldoende heeft aan 22 om de wedstrijd op haar naam te kunnen schrijven.

Update 20.40 uur
De tussenstand van de wedstrijd tussen Ine en Laura is 13-16.

Update 21.03 uur
Rustig en beheerst speelden Ine en Laura de ballen rond op het groene laken. In 35 beurten weet Laura de wedstrijd op haar naam te schrijven door de 29 caramboles te maken waar Ine op 19 bleef steken. Sandra Stokreef en Maike Spijkerman bereiden zich voor op de finalewedstrijd met de felbegeerde titel Biljartkoningin 2021 als opvolgster van Laura Kok.

Update 21.51 uur
Maike en Sandra moeten respectievelijk 27-17 caramboles maken om de wedstrijd met de felbegeerde titel op naam te kunnen schrijven. Maike startte de wedstrijd tegen Sandra door een indrukwekkende serie van 6 te maken. Aan het eind van de wedstrijd liep de spanning rond het biljart flink op. In 31 beurten wist Sandra 17 caramboles te maken en de titel Biljartkoningin 2021 op haar te schrijven. In de nastoot kwam Maike 2 caramboles te kort.

Update 23.08 uur
De finalepartij om de 1e en 2e plaats bij de heren wordt vanavond gespeeld door Leon ten Elzen en Mark Mensink waarbij respectievelijk 65 en 75 caramboles moeten worden gemaakt. Evenals bij de dames had ook bij de heren de spanning van de avond, invloed op het spel. Mark en Leon maakte er een spannende wedstrijd van waarbij Mark in 36 beurten uiteindelijk zijn 75 benodigde caramboles bij elkaar wist te spelen.