- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Halve finale Koetsbiljarten -update-

De loting voor de halve finale heeft gezorgd voor vier biljartpartijen, die vanavond  worden gespeeld op het biljartlaken van café Vennebekken. Ine Greven en Sandra Stokreef trappen de halve finale af en spelen als Stokkummers een thuiswedstrijd. In de tweede partij van deze avond ontmoeten Bart Klumpers en Leon ten Elzen elkaar. Maike Spijkerman speelt in de derde partij van deze avond tegen Biljartkoningin 2019 Laura Kok. In de laatste partij nemen Wim Gossink en Mark Mensink het tegen elkaar op.

Update 20.29 uur:
Sandra heeft de partij tegen Ine in 41 beurten naar zich toe weten te trekken en is hiermee zeker van een finaleplaats op donderdag 26 augustus bij ’t Wapen van Markelo.

Update 21.25 uur:
Leon gaat door naar de finale. In 24 beurten wist Leon de 65 benodigde caramboles te maken waar Bart op 16 caramboles bleef steken.

Update 22.17 uur: 
Maike en Laura hebben een spannende partij gespeeld, die uiteindelijk in de 28e beurt in het voordeel van Maike werd beslist. Donderdagavond spelen Sandra en Maike de finale bij ’t Wapen van Markelo.

Update 23.16
Mark heeft een plek in de finale bemachtigd. Hij maakte in de partij tegen Wim een serie van 16 in de 22e beurt die zorgde voor de beslissing in de partij. Een extreem knap antwoord op de goede serie van 8 door Wim.