- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Verloop finaleavond Koetsbiljarten

Vanavond wordt de halve finale koetsbiljarten gespeeld bij café Vennebekken. De finale volgt aanstaande donderdag 26 augustus. ’t Wapen van Markelo fungeert dit jaar voor het laatst als finale locatie voor het koetsbiljarten 2021. Om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur) start de eerste wedstrijd van de finale avond. Om aan de coronaverplichtingen te voldoen dien je wel een plek te reserveren om deze avond te bezoeken. Zowel binnen als buiten kunnen er plaatsen gereserveerd worden.

Hoe kan ik reserveren
Alle deelnemers aan het koetsbiljarten 2021 hebben een eerste kans gekregen om een plek te reserveren. Mochten niet alle plaatsen gereserveerd worden, dan kan overig publiek een plek reserveren. Deelnemers aan het biljarttoernooi kunnen tot 24 augustus 15.00 uur reserveren via info@wapenvanmarkelo.nl waarbij geldt vol=vol. De overgebleven laatste 8 deelnemers hoeven uiteraard niet te reserveren en hebben tevens twee extra plaatsen per persoon beschikbaar.

Thuisblijvers
Wat nou als je er niet bij kan zijn? Dan kan je live meekijken via de Facebook pagina van ’t Wapen van Markelo. Ook zal Hans van Middendorp aanwezig zijn, die verslag doet van de wedstrijden. Maarkelsnieuws houdt u natuurlijk zoals u gewend bent de hele avond van zoveel mogelijk update’s op de hoogte. Er mogen door corona geen grote schermen hangen, dus op deze manier kan iedereen (ook het publiek die het niet kan zien) op de hoogte blijven van de finale avond.