- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Laura Kok en Johan Scholte in ’t Hoff nog steeds in de race

Laura Kok en Johan Scholte in ’t Hoff maken als Biljartkoningin 2019 en Biljartkoning 2019 momenteel nog steeds aanspraak om hun titels dit jaar te verlengen. Op weg naar deze felbegeerde titels hebben de biljarters de partijen in tweede ronde dames en de vierde ronde heren van het Koetsbiljarten gespeeld. De speelavond bij Dieka van de Kruusweg kan als een bijzondere avond de boeken in. Bij twee partijen kwam de verliezer slechts 1 carambole te kort om zijn benodigde caramboles te halen. 

Als eerste maakten Appie Lassche en Johan Scholte in ’t Hoff  er een spannende strijd van. Appie miste één kans op de overwinning, waarna Johan direct toeslag en de partij won. Ook de partij tussen Mark Mensink en Levi van Hinte kreeg een zelfde verloop. Mark leek met een serie van 25 af te rekenen met Levi. Op het moment dat Mark nog slechts één carambole nodig had, sloeg Levi toe met een eindserie van 8 en schreef hij de partij op zijn naam.

Doordat er slechts één beste verliezer doorgaat naar ‘De laatste 8’ is Mark door het hogere percentage alsnog door en is Appie uitgeschakeld. Door loting speelt Mark zijn partij bij ‘De laatste 8′ overigens tegen Johan. Bij de dames zijn Gerrie Pinkert en Ine Greven ingeloot, die overigens ook tegen elkaar spelen in de derde ronde. Hiermee zijn de laatste acht namen bij zowel de heren als de dames bekend. Ineke Nijland, Maike Spijkerman, Kim Kaspers, Kelly Veltkamp, Ine Greven, Laura Kok, Gerrie Pinkert en Sandra Stokreef spelen de biljartpartijen bij de laatste 8 dames. Johan Scholte in ’t Hoff, Levi van Hinte, Bart Klumpers, Leon ten Elzen, Dinant Eertink, Wim Gossink, Eltjo Kok en Mark Mensink treffen elkaar bij partijen van ‘De laatst 8 heren’. Deze partijen worden gespeeld op woensdag 18 augustus bij Toornsmit en op donderdag 19 augustus bij De Kroon.