- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Botterveugelkes goat proefvleeg’n

Woensdagavond 30 juni gaat het Brook Duo voor maximaal 100 personen op het overdekte terras van hun stamcafé De Haverkamp een voorproefje geven van een aantal nieuwe nummers van hun nieuwe cd Botterveugelkes. Aanmelden voor deze ‘Botterveugelkes goat proefvleeg’n’  is verplicht waarbij vol is echt vol geldt en de volgorde van aanmelding geldt. Bennie Haafkes zorgt zoals gewoonlijk voor het geluid en laat zijn installatie vanaf 19.00 uur langzaam warmdraaien wanneer u uw plaatsen op het terras inneemt. Er wordt van u gevraagd gevaccineerd te zijn of in het bezit van een negatieve coronatest (max 40 uur oud). Aan de deur vindt de coronacheck, zoals bij alle horeca gelegenheden plaats. 

Videoclips
Tijdens de avond wordt door het camera- en geluidsteam van Stephan Kuipers, Apollonia Sligman en John Schuurs ook een paar videoclips gemaakt. Dit ervaren team heeft onder andere ook de film ‘Mirrewinter’ geproduceerd en in de studio van John Schuurs in Goor zijn de Botterveugelkes opgenomen op cd. “Teksten van de nieuwe nummers zullen geprojecteerd worden zodat het op de clip goed overkomt wanneer u uit volle borst meezingt. In Tiroler Brook Duo stijl komen verhoogd de sfeer voor de beelden, maar is natuurlijk niet verplicht. Dorstig komen is ook gewenst, zeker omdat onze horeca een hele zware periode achter de rug heeft. “Wee dreenkt ze d’r wier boam op”. Good goan en tot 30 juni”, vertellen Gert Jan Oplaat en Anita Bolink enthousiast.

Beperkt aantal plaatsen beschikbaar
Aanmelden voor deze avond is verplicht. Momenteel zijn er nog maar een paar plaatsen beschikbaar voor deze avond. Aanmeldenkan door een mail te sturen aan Henri Beverdam allias Ritseldieks info@henribeverdam.nl Binnen enkele dagen ontvangt u een reactie.