- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Boekpresentatie: De dag dat de laatste tukker het licht uitdeed

Supportersvereniging FC Twente Markelo organiseert in samenwerking met Boek- en Kantoorvakhandel Prins en Grand Café De Kroon op zaterdag 26 juni een speciale boekpresentatie. Het boek ‘De dag dat de laatste tukker het licht uitdeed’ geschreven door de Twentse journalist Gijs Eijsink is waar het deze middag om zal draaien. Een boek over de legendarische bekerfinale op 24 mei van het jaar 2001 in de Kuip. FC Twente won die dag in de Kuip de KNVB-beker door tegen landskampioen PSV de strafschoppen beter te nemen.

Legendarische wedstrijd
Doelman Sander Boschker wist die dag drie penalty’s op rij te stoppen. De ontlading was enorm. Heel Twente was enorm blij vanwege die beker, maar ook omdat er na de vuurwerkramp van een jaar eerder, weer eens iets positiefs te vieren was. Over die legendarische wedstrijd, 20 jaar geleden in de Kuip, schreef journalist Gijs Eijsink een boek. Hij interviewde de veertien spelers en trainer Fred Rutten en deed dat op unieke wijze.

Opgave boekpresentatie
Tijdens de presentatie van het boek komt schrijver Gijs Eijsink (hoogstwaarschijnlijk) met een speler van die finale vertellen over zijn boek. Het boek is alleen op deze dag voor een gereduceerd tarief van € 16,– verkrijgbaar. Wil je, je opgeven voor deze unieke presentatie, die rond 16.00 uur zal starten, geef je dan snel op via een mail met de onderstaande gegevens naar info@fct-markelo.nl:
– Naam
– Aantal personen welke zich willen opgeven
– Telefoonnummer
– Aantal boeken (alleen via vooraf reserveren geldt het speciale actietarief).

Vanwege de huidige maatregelen is er  voorlopig een maximum aantal van 50 personen welke aanwezig kunnen zijn bij de boekpresentatie. SVFCT geeft aan zo snel mogelijk te laten weten of je reservering bevestigd is en wat de exacte aanvangstijd zal zijn.