Wederom verlies voor Sportclub

Werd er in de uitwedstrijd nog een ruime zege behaald op Buurse, vandaag werd er kansloos met 0-3 verloren. De eerste 10 minuten waren voor Sportclub, met 3 goede kansen om te scoren. Geen van deze kansen werd benut, terwijl Buurse de eerste kans in de 15e minuut van de wedstrijd wel wist te verzilveren en de stand op 0-1 zette. Slechts zo’n 3 minuten later wist Buurse weer te scoren, mede door slecht verdedigend werk van de MarkeloĆ«rs. De thuisploeg was hierdoor nogal van slag en kon de draad niet meer oppakken. Kort voor rust werd de schade nog groter, toen Buurse de 0-3 aantekende.

Na rust werd er aan de kant van Markelo nog wel gewisseld, maar dit had niet het gewenste effect. Markelo bleef ondermaats voetballen, gaf te weinig gas en bleef achter de feiten aanlopen. Buurse speelde de tweede helft rustig uit, zodat de ruststand ook de eindstand werd. Al met al heeft Sportclub slechts 1 punt weten te halen uit de laatste 7 wedstrijden en moet er wel wat gebeuren de komende weken. Volgende week zondag gaat Sportclub uit naar WVV ’34, de koploper en beste ploeg uit de competitie. Thuis werd, onnodig, verloren met 1-2, het zou een mooie opsteker zijn als Sportclub hier goed kan presteren volgende week zondag.