Meerdaagse workshop Kunststichting

De Kunststichting Markelo organiseert een meerdaagse workshop ‘Ruimtelijk werken’ op de woensdagavonden 18 en 25 oktober en 1 november van 19.00 uur tot en met 22.00 uur. In drie lessen wordt er onder begeleiding van Willem Niessink gewerkt aan een eigen creatie. Gelijkertijd leer je de basisprincipes van beeldend en ruimtelijk werken waarbij je het vermogen ontwikkelt om aan je ideeën vorm te geven en deze te verwerken tot een ruimtelijk iets. 

De kern van de workshop is het tot leven brengen van diverse materialen zoals bijvoorbeeld: hout, pur, stoffen papier-maché en/of ijzerdraad–gaas in een sculptuur. Wanneer men denkt specifiek materiaal nodig te hebben dan mag je dat meenemen. Het werk mag niet groter worden dan 60 cm x 60 cm x 120 cm Kleiner mag natuurlijk altijd. De meerdaagse workshop wordt gegeven in het Atelier van Willem Niessink aan de Spelleweg 4 in Markelo. De kosten bedragen € 30,00 per persoon dit is exclusief materiaal. De workshop zal worden gestart met maximaal 6 personen. Wanneer meer mensen zich opgeven dan zal een tweede workshop worden gepland. Aanmelden voor deze workshop kan door een mail te sturen aan de Kunststichting Markelo.