Clubkampioenschappen Hippisch Markelo

In en rondom de accommodatie van het Hippisch Centrum aan de Potdijk in Markelo werden afgelopen weekend de clubkampioenschappen verreden. Zowel leden van Rijvereniging Markelo als ook van de Ponyclub Markelo deden een gooi naar de felbegeerde clubbekers.  Claudia Krijgsman heeft de titel Clubkampioen 2017 bij de Ponyclub op haar naam weten te schrijven bij de wedstrijdrijders. Bij de niet-wedstrijdrijders ging de clubbeker naar Lois de Grijs.
Bij de Rijvereniging Markelo werd Cariene Bussink in de categorie wedstrijdrijders, de clubkampioen. Bij de niet-Wedstrijdrijders ging deze eer naar Annida Renes. Dressuurkampioen werd Judith Ardesch en Karin Nijman mocht de beker in ontvangst nemen omdat zij de eerste plek wist te behalen bij het springen. 

Uitslagen Ponyclub:
Springen
1. Claudia Krijgsman
2. Indy Bolink
3. Marieke Paarhuis

Niet wedstrijdrijders:
1. Lois de Grijs (dressuur en springen)
2. Luuk Bolink (dressuur en springen)