Sportclub verliest van F.C. Aramea

Na winst tegen Diepenheim en gelijkspel tegen UDI leidde de wedstrijd van vandaag tegen F.C. Aramea tot de eerste competitienederlaag van Sportclub Markelo. In Enschede ging het beeld aan het begin van de wedstrijd gelijk op. Na een afgekeurde goal van Jordie Vagevuur in de 18e minuut, kwam de thuisploeg dankzij een strafschop in de 22e minuut op een 1-0 voorsprong. Doelman Ruben Olminkhof raakte de bal nog aan, maar kon niet voorkomen dat de bal in het net belandde. Kort voor de rust werd een aanval over de rechterkant door de Markeloërs niet goed genoeg afgeschermd en kon F.C. Aramea de 2-0 maken. Dit was tevens de ruststand. Na rust veranderde Anne de Jong de opstelling naar 4-4-2 en daarmee werd Sportclub gevaarlijker op de helft van de tegenstander. Naarmate de tweede helft vorderde werd Markelo steeds sterker, maar helaas werd het harde werken niet beloond met een doelpunt. De Markeloërs keren zonder punten terug naar huis, met het gevoel dat er meer ingezeten had vandaag. Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Hector.