Open Huis bij Osteopathie Markelo

Osteopathie Markelo bestaat 15 jaar. Daarom organiseren zij op zaterdag 30 september een Open Huis van 13.30 tot 16.30 uur. Tijdens het Open Huis worden er 2 korte workshops gegeven en zal Doors Wide Open aanwezig zijn om u informatie te geven over de activiteiten om stille armoede te bestrijden in de Hof van Twente. De eerste workshop ‘wil je gelijk of wil je geluk’ wordt gegeven door Corine de Croes van 13.45 – 14.15 uur en van 15.15 -15.45 uur. Corine is Touch of Matrixtherapeut en combineert dit met Geweldloze/Verbindende Communicatie in haar praktijk-in-oprichting.

Herken je het volgende? Je hebt een fijne band met je familie of je partner, je kinderen, je collega’s, maar ineens verstoort iets de relatie. Contact maken met elkaar lukt niet meer. Je blokkeert. Je valt stil, wordt boos, verdrietig … het doet pijn. Wat gebeurt er eigenlijk? Wat maakt dat we ons vaak ‘aangevallen’ voelen? Wat doen woorden met jou en de ander? Wil je gelijk of ben je in staat te kijken wat er in jezelf en de ander omgaat en kom je samen tot geluk? Tijdens deze korte, interactieve workshop laat zij  je ervaren hoe Marshall Rosenberg’s Geweldloze Communicatie je kan helpen de verbinding met jezelf en de ander te herstellen.

De tweede workshop ‘persoonlijke grip op vitaliteit voor een gezonde energiebalans’ wordt gegeven Astrid Onijs. Zij is HR-adviseur, loopbaancoach, A.C.T. coach. Leven en werken uit persoonlijke kracht is haar motto. Optimaal presteren kan fijn zijn, maar je ook uitputten. Om het niet zo ver te laten komen is het belangrijk de balans tussen werk en privé goed in de gaten te houden. Zodat jij je energiek en gemotiveerd voelt! ‘The Lab of Life methode’ kan je helpen  inzicht te krijgen in hoe jij omgaat met jouw energie. Welke keuzes maak jij? Wat geeft energie? Wat kost energie?

Tijdens de workshop neem zij je in het kort mee in je eigen energiebalans. Heb je voldoende energie voor de belangrijke dingen in je leven? Ook  zal Astrid kort vertellen over ‘ The Lab of Life methode’ en geeft ze ongetwijfeld wat tips mee. Deze workshop wordt gegeven van 14.30 – 15.00 uur en 16.00 -16.30 uur. Voor alle workshops geldt vol is vol.