Martin Sanderman ziet Abraham

Eindelijk is het dan zover, ook onze linksbenige Benjamin moet eraan geloven. Martin Sanderman, geboren als derde telg uit het ondernemersgezin ‘Spat’ aan de Grotestraat, behoort sinds vandaag ook tot de 50 plus familie. De blonde adonis mag dan inmiddels wat haren zijn verloren zijn streken zeker niet. Ook onlangs nog werden op Spaans grondgebied de nachten aaneengeregen met een consumptieve intensiteit waar ons aller Bacchus nog een puntje aan kon zuigen. Onze flamboyante infilgrant was helemaal in zijn sas op dit eiland, dat hem op het lijf geschreven was en de onverwachte verlenging leek wel een soort van eerbetoon aan zijn bourgondische oeuvre. Wij willen de ingenieuze volbloed Markeloër langs deze weg dan ook van harte feliciteren met het zien van Abraham en hopen in de toekomst nog veel van zijn aanwezigheid te mogen genieten. (tekst Peter Stokkers)