Sportclub Markelo MO-17 met UEFA vlag bij EK

Op de tribune van het stadion in Enschede zat vanmiddag menige Markeloër in oranje shirt gespannen ruim 90 minuten te kijken naar de vrouwen-voetbalfinale tussen Nederland en Denemarken. Maar ook vanuit de huiskamer en de Markelose horecagelegenheden werd met spanning gekeken. De ontlading volgde direct na het fluitsignaal van de scheidsrechter waaruit bleek dat De Europese kampioenstitel naar het Nederlands vrouwenelftal ging. Met een eindstand van 4-2 wist het oranje vrouwenteam de winst overtuigend op hun naam te schrijven. De zinderende finalewedstrijd werd vooraf gegaan met het binnenbrengen van de UEFA vlag door de Markelose meiden van Sportclub Markelo MO-17. Zij zaten dan ook tijdens de finalewedstrijd eersterangs en zagen van dichtbij hoe het oranje vrouwenteam historie schreef in de Enschedese Grolsch Veste.