Markelose ondernemer koopt Laarschool

Foto: Funda

Een Markelose ondernemer heeft de Laarschool aan de Herman Heijermansstraat in Goor gekocht van Gemeente Hof van Twente. Het pand dat ruim twee jaar te koop stond zal door de Markelose ondernemer in gebruik worden genomen als woon- en werklocatie, volgens de informatie van de gemeente Hof van Twente. Op de begane grond komt het kantoor voor zijn handelsonderneming, op de eerste verdieping realiseert hij zijn woning. De huidige gebruikers blijven in het pand. Vluchtelingenwerk blijft twee lokalen gebruiken op de begane grond en ook voor de EHBO blijft er een ruimte beschikbaar. De Goorse Laarschool met ondergrond is verkocht exclusief de voormalige sporthal (De Maan). In dit deel hebben Jongerenwerk en buurtvereniging de Tuinputters het gezamenlijk gebruik. Dit gedeelte blijft eigendom van de gemeente.