SC Markelo verliest laatste competitieduel

In een wedstrijd waar niets meer op het spel stond, verloor SC Markelo met 6-1 van Barbaros. In de eerste helft kon het team van trainer Anne de Jong zich nog aardig meten met de kersverse kampioen van de 4e klasse B, maar in de tweede helft werd het krachtverschil te groot en dat was mede te danken aan de vele wissels aan de kant van SC Markelo. Alle afscheid nemende spelers mochten speelminuten maken en daardoor kreeg dit duel meer het karakter van een uitzwaai wedstrijd, dan dat men bezig was om nog een goed resultaat te behalen. In Hengelo speelden Edwin Landeweerd, Jorrit Klein Braskamp, Bas Schreurs en Martijn van de Sluis, voor de laatste keer in het eerste elftal van SC Markelo. Onder luid applaus van eigen aanhang, namen de vier spelers tenslotte afscheid. De eindstand, waarbij Bjorn Groot Roessink de enige Markelose treffer wist te maken, was daardoor van ondergeschikt belang.