Hoofdprijs Schoenmakershelden in Markelo

Het Nederlandse Schoenmakers Gilde hield van 17 tot en met 23 april de actie ‘Schoenmakershelden’. Klanten werden in de gelegenheid gesteld na de reparatie van een paar schoenen een bon in te vullen en daarmee kans te maken op een paar  schoenen Van Bommel of Van Lier. Ook bij onze Markelose schoenmakersheld Eddy Schuurman werden veel bonnen ingeleverd. Gisteren tijdens de trekking in Waalwijk werd duidelijk dat de winnaar van een paar Van Bommel schoenen is gevallen op een klant van de Markelose schoenmaker. Uit handen van Eddy Schuurman nam de heer ten Brinke vandaag alvast symbolisch de hakken van zijn nieuwe schoenen, die hij binnenkort mag gaan uitzoeken, in ontvangst.  De schoenmakers Gilde deelnemers hebben het unieke recht op het gebruik van schoenonderdelen van de merken van Bommel en van Lier. Deze fabrikanten hebben op deze manier de zekerheid dat de originele materialen verantwoord en op de juiste wijze verwerkt worden. Wilt u meer weten over het schoenmakers gilde dan is dit vast te vinden op de website van Schoenmaker Schuurman.