Afscheid van spelers bij SC Markelo

Aanvaller Bas Schreurs stopt bij SC Markelo

De laatste competitiewedstrijd die SC Markelo morgen speelt tegen Barbaros, zal in het teken staan van het afscheid van een viertal spelers. In Hengelo zullen Edwin Landeweerd, Jorrit Klein Braskamp, Bas Schreurs en Martijn van de Sluis, voor de laatste keer het vlaggenschip van de Markelose voetbalvereniging vertegenwoordigen. Klein Braskamp keert terug naar zijn oude vereniging EGVV in Gelselaar en de andere drie spelers stoppen of gaan het nieuwe seizoen een stapje lager spelen. Een flinke aderlating voor SC Markelo en daardoor ook een behoorlijke uitdaging voor trainer Anne de Jong, die het volgend seizoen zonder al deze routine zal moeten stellen. De wedstrijd die morgen nog op het programma staat is niet meer belangrijk voor de competitie. Babaros werd vorige week al kampioen en SC Markelo wist al enige tijd dat het opnieuw in de 4e klasse uit zal komen. Het duel op sportpark Veldwijk, begint morgenmiddag om 14.00 uur.