Bijzonder duo-concert piano en bas op De Welle

 

Bart WolvekampZondagmiddag 19 april kunt u gaan genieten van een bijzonder duo-concert van Bart Wolvekamp (piano) en Erik Robaard (bas) op De Welle in Stokkum. Jazz / geen jazz / verstilling… Hun prachtige verhalende sound neemt u even mee weg uit de werkelijkheid. Bart Wolvekamp (1971) studeerde piano aan het conservatorium in Utrecht (klassiek en lichte muziek).Hij werkte als pianist met tal van artiesten, onder wie Wende Snijders, Liselore Gerritsen, Cristina Branco, het Amsterdam Sinfonietta, Plattel. Tevens is hij componist en arrangeur, en speelt hij solo bij evenementen als World Press Photo 2015. 

erik robaardErik Robaard studeerde bas aan het Hilversums Conservatorium bij Viktor Kaihatu en Koos Seriese. Naast veel jazz heeft Erik muziek op een breed vlak gemaakt met zijstappen naar musicals, klassieke orkesten, popmuziek en muziektheater.Hij maakte toernees met Thijs van Leer (Thailand), Ad Colen (Indonesië), Deniese Jannah (Frankrijk), Niki Romijn (Zuid-Afrika) en vele anderen. U bent van harte welkom zondagmiddag 19 april vanaf 14.00 uur aan de Oude Borculoseweg 7, 7475 NE Markelo. U wordt ontvangen met koffie en thee. De entree bedraagt 15 euro (kinderen gratis), inclusief koffie en een drankje na afloop. Nadere informatie en aanmelding vooraf via de website of telefonisch via 06 51403914 (Jonneke Adolfsen).