Berjan Morsink schutterskoning Diepenheim

Afgelopen weekend was er weer in Diepenheim het jaarlijkse Schuttersfeest. Op zaterdagmiddag zijn er de volksspelen, speciaal voor leden van de Schutterij. Markeloër Berjan Morsink deed als voormalig inwoner van Diepenheim ook mee. En met succes. Hij is schutterskoning geworden en mag daarom volgend jaar, samen met schutterskoningin Dini Redeker, voorop in de optocht. Als grote verrassing was het huis van Berjan en zijn vriendin Annelien mooi versierd door de buren bij terugkomst op maandag. Familie, vrienden en buren willen Berjan nogmaals feliciteren met zijn koningschap.

Berjan in de tent

 

 

Berjan en de buurtjes

Deel dit bericht:Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestGoogle+Email to someone

Gerelateerde berichten