Henk en Truus 40 jaar getrouwd

Afgelopen woensdag werd er door de noabers al “mooi gemaakt”. Tientallen witte en rode rozen werden in elkaar gedraaid en vervolgens werd de boog voor de voordeur van het robijnen bruidspaar geplaatst aan de Stokkumerbroekweg in Markelo. Na een uitgebreide “inspectieronde” van Henk en Truus Schreurs (de Baas) werd de boog al snel “nat” gemaakt. “Een hele gezellige avond die we met opzet niet gisteren hebben gepland want twee dagen achter elkaar is wel wat veel”, vertellen Henk en Truus lachend. Vandaag is het veertig jaar geleden dat Henk en Truus in het huwelijksbootje zijn gestapt. Vanmiddag werd deze mijlpaal gevierd met familie, buren en vrienden bij De Haverkamp. Henk en Truus; namens de kinderen en kleinkinderen nogmaals van harte gefeliciteerd en nog vele gezonde en gelukkige jaren samen!

Eddy Vennebekken ziet Abraham

Morgen viert Eddy ‘van de Vennebekken’ zijn vijftigste verjaardag. Vanavond togen de kameraden van Eddy dan ook geheel volgens de traditie, met een Abraham en passend spandoek richting de Stationsweg in Markelo. Aangezien het merendeel van de kameraden inmiddels Abraham heeft gezien was het opzetten van deze toepasselijke attributen niet het grootste probleem. Binnen de kortste keren was het zover en vonden de mannen dat het spul wel “gekeurd” mocht worden door de aanstaande Abraham. Daarbij waren de kameraden nogal ‘dorstig’ geworden na het werk dat zij verzet hadden. Uit enige navraag bleek dat de Abraham in spe als grote afwezige moest worden aangemerkt. Gelukkig is de datum voor zijn verjaardagspartij al wel gepland waarschijnlijk zullen er op dat moment enkele drankjes méér worden genuttigd.  Eddy; namens de kameraden van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag!

Katje gevonden Anholtskamp

In de buurt van de Anholtskamp is vanmorgen dit jonge katje gevonden. Weet u wie de eigenaar is van dit katje dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws.

Martin Sanderman ziet Abraham

Eindelijk is het dan zover, ook onze linksbenige Benjamin moet eraan geloven. Martin Sanderman, geboren als derde telg uit het ondernemersgezin ‘Spat’ aan de Grotestraat, behoort sinds vandaag ook tot de 50 plus familie. De blonde adonis mag dan inmiddels wat haren zijn verloren zijn streken zeker niet. Ook onlangs nog werden op Spaans grondgebied de nachten aaneengeregen met een consumptieve intensiteit waar ons aller Bacchus nog een puntje aan kon zuigen. Onze flamboyante infilgrant was helemaal in zijn sas op dit eiland, dat hem op het lijf geschreven was en de onverwachte verlenging leek wel een soort van eerbetoon aan zijn bourgondische oeuvre. Wij willen de ingenieuze volbloed Markeloër langs deze weg dan ook van harte feliciteren met het zien van Abraham en hopen in de toekomst nog veel van zijn aanwezigheid te mogen genieten. (tekst Peter Stokkers)

Gerjan Vruwink 25 jaar

De ‘kamereu’ hebben Gerjan Vruwink gisteravond al verrast met een passend spandoek waar vanzelfsprekend na de ‘goedkeuring’ op werd geproost. Gerjan viert namelijk vandaag zijn 25ste verjaardag en volgens traditie werd daar door zijn vriendengroep passend op gereageerd. Binnenkort zal er door de groep vast en zeker nogmaals op zijn verjaardag worden geproost wanneer Gerjan zijn feestje viert. Gerjan; namens de ‘kamereu’ nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

Zwart-wit katje gevonden -update-

Vanmiddag is in de buurt van de Loosboersstraat en de Tolweg een zwart-wit katje gevonden. Het beestje lijkt erg jong en is enorm aanhankelijkMocht iemand dit katje kwijt zijn, stuur dan even een berichtje naar de redactie van Maarkelsnieuws. Update: het katje is weer veilig thuis.

Jong katje gevonden (update)

In de wijk Anholtskamp loopt sinds gisteravond een jong rood katje. Het kleine katje (waarschijnlijk een vrouwtje) laat zich makkelijk aanhalen. Mocht iemand dit katje kwijt zijn, stuur dan even een berichtje naar de redactie van Maarkelsnieuws. Update: de eigenaar heeft zich gelukkig al gemeld.

Mobiele telefoon gevonden

Vanmorgen is op het zandpad tussen de Hochtweg en de Luttikerveldweg in Markelo een mobiele telefoon gevonden. De eigenaar kan een mail sturen aan de redactie van Maarkelsnieuws. 

Douwe Dijkink 25 jaar

Douwe Dijkink is vandaag 25 jaar geworden. Ondanks het slechte weer van gisteravond, is het zijn vriendengroep toch gelukt om een mooi spandoek te plaatsen. Douwe, namens je vrienden nogmaals van harte gefeliciteerd!

Sleutels gevonden

Op de Hulpe, in de buurt van de volkstuintjes, zijn deze sleutels gevonden. Degene die deze sleutels mist, kan een mail sturen naar de redactie.