Marcel Vedders ziet Abraham

Marcel Vedders is gisteren 50 jaar geworden. Door familie, vrienden en buren zijn meerdere Abrahams en spandoeken geplaatst. Langs deze weg willen we Marcel nogmaals van harte feliciteren. (meer…)

Scharrelkipje aan de Lammertinkweg *update

Het is eens iets anders….. bewoners aan de Lammertinkweg hebben ongevraagd een nieuwe bewoner in hun tuin aangetroffen. Al een paar dagen scharrelt het kippetje hier rond en ondanks dat er in de buurt wel gevraagd is of iemand het diertje mist, heeft nog niemand zich gemeld. Wie herkent het witte kipje en weet waar deze thuishoort? Reacties kunt u sturen aan de redactie van Maarkelsnieuws. (meer…)

Vlag in top voor Hendrik Jan Nijland

Op deze zonnige zondag viert Hendrik Jan Nijland zijn 75e verjaardag. En als je als voorzitter van het Dorpsfeest wordt uitgenodigd, om deze bijzondere verjaardag mee te vieren moet je ook direct iets aan de PR doen. Het duurde dan ook niet lang of de bekende Markelose driekleur werd in de top gehesen waarbij gelijktijdig vol verve het Maarkels Volkslied werd gezongen. Hendrik Jan namens kinderen, kleinkinderen en alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 75e verjaardag! (meer…)

Anja Greven ziet Sarah

Anja Greven ziet vandaag Sarah. Gisteravond wisten familie, buurt en kameraden de kersverse Sarah al flink te verrassen door de tuin te versieren met een aantal Saartjes en natuurlijk spandoeken, voorzien van passende teksten. Het was dan ook nog lang onrustig aan de J C Romijnlaan in de Koekoek in Markelo. Anja; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! (meer…)

Wytze Koopal ziet Abraham

De naaste buren van Wytze Koopal aan het Effinck in Markelo hebben gisteren zijn tuin opgesierd met poppen en passende spandoeken. Wytze weet sinds vandaag waar hij de mosterd haalt… en dat was voor de buren dan ook voldoende reden, om hem op passende wijze aan dit heugelijke feit te herinneren. Wytze, namens de buren en vrienden nogmaals van harte gefeliciteerd met 50e verjaardag! (meer…)

Sleutelbos gevonden -update-

Vanmiddag is aan de Fokkerstraat tegenover Obs de Zwaluw een sleutelbos gevonden. Herkent u deze sleutelbos, dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws.
*Update 10 juli 2018 22.30 uur de eigenaar zag zijn sleutelbos tot zijn grote blijdschap op Maarkelsnieuws voorbij komen en heeft de sleutels weer in zijn bezit.

Briljanten Bruidspaar Sligman

Afgelopen zondag was het exact 65 jaar geleden dat Gerrit en Jenneken Sligman elkaar het ja-woord gaven. Met een felicitatiebrief van de Koning, een bezoek van burgemeester Ellen Nauta en een feest bij Zalencentrum de Poppe kan het briljanten bruidspaar terugkijken op een feestelijke dag. Bruidspaar Sligman; namens de kinderen, klein- en achterkleinkinderen nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie huwelijksjubileum. 

Bril gevonden op de Esch

Op de Esch is vandaag bovenstaande bril gevonden. Wie herkent dit exemplaar of weet wie de eigenaar van de bril is kan contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws.