Sleutel gevonden

Voor de winkel van de Welkoop aan de Prinses Irenestraat in Markelo is deze sleutel gevonden. Herkent iemand deze sleutel als zijn of haar sleutel, laat het ons weten via klepperderk@maarkelsnieuws.nl, dan brengen we je in contact met de eerlijke vinder. UPDATE: Later vandaag kwamen zowel bij onze redactie als Politie Hof van Twente meer meldingen binnen van gevonden sleutels met daarop hetzelfde nummer. Het bleek te gaan om een grap rondom de 50e verjaardag van Ans Schoolen. De Politie Hof van Twente heeft contact gehad met de jarige en haar van harte gefeliciteerd.

49 Sarah’s op bezoek bij Karin Elkink

Familie en vrienden wisten de goedlachse Karin Elkink gisteravond al flink te verrassen door een aantal Sarahs en spandoeken in haar tuin te plaatsen. De spandoeken lieten weinig aan het toeval over. Het was overduidelijk dat Karin vandaag ‘Sarah zou gaan ontmoeten’. Dat dit ook letterlijk zou gaan gebeuren kon ze gisteravond natuurlijk nog niet bedenken. Groot was dan ook de verrassing toen vanmorgen onder muzikale begeleiding van Martin Krijgsman en zijn harmonica maar liefst 49 Sarah’s aan kwamen wandelen. Karin; namens alle aanwezigen, vrienden en familie nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag! (meer…)

Ondernemend Markelo zoekt banieren

Aan de toelatingswegen van het Markelose centrum zorgen de banieren voor een hartelijk welkom. Tot voor kort ook aan de rotonde op de Holterweg. Deze zijn inmiddels verdwenen. Misschien heeft iemand de banieren geleend en wilde ze net terug hangen. Dat zou natuurlijk erg fijn zijn daar de banieren met de opdruk ‘Welkom in Markelo’ door Ondernemend Markelo op dit moment gemist worden. Wie informatie heeft over de betreffende banieren of deze terug wil brengen kan contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws. 

André Scheggetman 50 jaar

Gisteravond was het een drukte van belang aan de Kuperskamp in Markelo. André Scheggetman is vandaag 50 jaar geworden en daarom is de tuin volgezet met Abrahams en bijbehorend spandoek. De vrienden zijn dik tevreden over het resultaat en feliciteren André nogmaals van harte met zijn verjaardag.

Marike Woudenberg 40 jaar

Vandaag viert Marike Woudenberg haar 40ste verjaardag. Reden voor de buurt om haar eens even goed in het zonnetje te zetten en te verrassen met een passend spandoek voor haar verjaardag. Marike; namens de buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 

Harry Eshuis 40 jaar in dienst

Nietsvermoedend werd Harry Eshuis vanmorgen feestelijk onthaald op het bedrijf van zijn collega Willian Potman aan de Enkelaarsweg in Markelo. Naast de transportmanager Gert Geurts, waren veel van zijn collega’s aanwezig om Harry te verrassen en te feliciteren met zijn 40-jarig dienstverband bij ABZ Diervoeding. Met een passende levensloop werd terug gekeken op al zijn gebeurtenissen als chauffeur bij ABZ Diervoeding. Een enorme slagroomtaart en bloemen voor zijn vrouw Rita maakte de verrassing compleet. Harry; namens al je collega’s nogmaals van harte gefeliciteerd met deze bijzondere mijlpaal! (meer…)

Op zoek naar een picknicktafel *update

Tijdens het slepp’n in Markelo werden twee picknicktafels naar het pleintje voor Het Beaufort gesleept. Op de foto’s die onze redactie maakte in de vroege ochtend van Nieuwjaarsdag, zijn de picknicktafels ook beiden duidelijk in beeld gebracht. Echter toen de eigenaar van één van deze tafels zijn eigendom wilde ophalen, bleek deze te zijn verdwenen. Wie heeft per ongeluk de picknicktafel op bovenstaande foto meegenomen of weet waar de picknicktafel op dit moment staat? Reacties zijn meer dan welkom bij de redactie van Maarkelsnieuws.
*
21.48 uur: De picknicktafel is terecht en wordt deze week terug bezorgd bij de rechtmatige eigenaar.

Gouden bruidspaar Hargeerds

Vandaag is het vijftig jaar geleden dat Wim en Riky Hargeerds in het huwelijksbootje zijn gestapt. Het gouden bruidspaar wordt door familieleden van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en wensen hun een fijne dag.

Martin Zwiers ziet Abraham

Op de Bergweg valt er niet aan te ontkomen, het is duidelijk dat Martin Zwiers vandaag 50 jaar is geworden. De tuin van de Abraham is voorzien van meerdere spandoeken van familie, vrienden en collega’s. Mede namens hen feliciteren we Martin met zijn verjaardag op deze Tweede Kerstdag. (meer…)

Jan en Alie Schreurs 40 jaar getrouwd

Woensdag werden Jan en Alie Schreurs al verrast door de ‘noabers’ met een boog aan de Rijssenseweg en bij Dieka van de Kruusweg. Vrijdag vierden ze samen met familie, kinderen, pasgeboren kleinkind Evi, buren en vrienden hun robijnen huwelijk bij Dieka van Kruusweg. Om 0.00 uur werd er geproost op het 40-jarig huwelijk en ging het feest vervolgens nog even door. We feliciteren Jan en Alie hierbij nogmaals van harte en wensen jullie nog vele gezonde en gelukkige jaren.