Ina Udink ziet Sarah

Vandaag is Ina Udink 50 jaar geworden. Gisteravond werd zij verrast met vele Sarah’s in de tuin aan de Bergweg in Markelo door haar gezin en familie, oude schoolvriendinnen, tennisvriendinnen, optochtcommissie Dorpsfeest Markelo, buurt en de vriendenclub. Als klap op de vuurpijl kwam een delegatie van amusementsorkest de Grosmeijers een serenade brengen. Haar partner Jan maakt deel uit van deze enthousiaste groep muzikanten waardoor zij natuurlijk deze kans aangrepen om de kersverse Sarah persoonlijk muzikaal te komen feliciteren. 

(meer…)

Bril gevonden op De Esch

Op De Esch in Markelo is gisteravond een bril gevonden. De bril is gevonden ter hoogte van het Keppels 13 in Markelo. Herkent u de bril of weet u van wie deze bril is, dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws. 

Bar na jaren weer afgestoft

Op 7 juni 1996 trouwden Gerard en Petra Stokreef en werden zij verrast door hun kameraden met een zelf gebouwde bar. In de eerste jaren werd de bar nog al eens gebruikt voor feestjes en partijen van de kameraden. Daarna werd de bar ‘in de mottenballen’ gezet. Vandaag werd de bar afgestoft en na jaren van rust weer ingezet voor een bijzondere gelegenheid van een van de kameraden. Gerard en Petra zijn namelijk onlangs verhuisd van de Taets van Amerongenstraat via een tijdelijk verblijf op Hessenheem naar de Scheppel 12 in Markelo. (meer…)

Henk Pasop ziet Abraham

De buren van Henk Pasop hebben vanavond kosten nog moeite gespaard en een prachtige Abraham met natuurlijk een passend spandoek met daarop wat kenmerken over Henk in zijn tuin geplaatst. De reden mag duidelijk zijn. Henk ziet vandaag Abraham! Henk namens de buren nogmaals van harte gefeliciteerd met je vijftigste verjaardag!

Ramon en Dorien getrouwd

Terwijl vanmorgen de regen met bakken tegelijk uit de hemel viel kon het voor Ramon en Dorien de pret niet drukken. Stralend haalde de bruidegom zijn bruid op in een prachtige auto. Maar ondanks de zorgvuldige voorbereidingen voor een van de mooiste dagen in hun leven verliep het begin van hun huwelijksdag niet geheel vlekkeloos. Nog maar een paar meter van huis werd het stel traditioneel gemeut door de ‘noabers’ uit de Tolweg en kwam het paar er achter dat ze een belangrijk mandje met inhoud waren vergeten mee te nemen. Gelukkig werd dat snel rechtgezet en wisten Ramon en Dorien de  buurt “om te kopen” met een borrel waarna zij hun weg toch konden vervolgen.  (meer…)

Telefoon verloren

Afgelopen weekend heeft een Markelose haar I-Phone5 verloren, waarschijnlijk ergens op weg van de Plus naar de Fokkertstraat, via de Goorseweg en bij Toornsmit door het paadje. De telefoon heeft een kapot scherm. Als iemand de telefoon heeft gevonden, graag even een berichtje naar de redactie.

 

Bruidspaar Neutenberg 25 jaar getrouwd

Henk en Anita Neutenberg kunnen terugkijken op een geweldige Tweede Pinksterdag. Deze dag vierden zij namelijk hun 25-jarig huwelijk met familie, buurt en vrienden. Op de delle van hun boerderij aan de Enterbroekweg in het Elsenerbroek in Markelo werd dan ook tot in de vroege uurtjes feest gevierd. Henk en Anita; namens de familie, de buurt en vrienden nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie 25-jarig huwelijk! (meer…)

Truus ontmoet Sarah

Aan de Enkelaarsweg in het Markelosebroek was het gisteravond nog al onrustig. Ter hoogte van nummer 13 was het vooral een komen, en uiteindelijk diep in de nacht ook weer een gaan. De buurt, familie, vriendinnen, de toneelvereniging, collega’s, kinderen, kameraden en de eendagsvriendinnen van Truus Potman wisten haar fijntjes te herinneren aan haar vijftigste verjaardag. Nadat de duidelijke spandoeken en prachtige Sarah’s in de tuin waren geplaatst ontstond in de schuur een gezellig feest. Een goed begin is het halve werk moeten ze hebben gedacht want in oktober wanneer ook Willian Abraham tegenkomt zal het nog eens dunnetjes worden overgedaan lieten zij weten. Truus; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je vijftigste verjaardag!  (meer…)

Wim Stokreef ziet Abraham

Nadat de kameradengroep nog maar net het feest van de kersverse Abraham Dinand Udink te boven zijn, moesten ze vandaag opnieuw op pad. Twee kameraden binnen de groep op dezelfde dag jarig kost wat organisatievermogen van de groep maar het is gezien de foto’s weer prima gelukt. Vanavond toog de groep richting de Ensinkgoorsdijk in Markelo om de tuin van Wim Stokreef te versieren met spandoeken voorzien van rake en niets aan de verbeelding overlatende teksten. Ook een aantal Abrahams werden natuurlijk geplaatst waarna al snel kon worden overgeschakeld naar drankjes, hapjes en gezelligheid in de feest-schuur samen met Abraham Wim en zijn familie, de buurt en vrienden. Wim; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag!  (meer…)

Dinand Udink ontmoet Abraham

Aan de normaal gesproken rustige Hemmelweg in Markelo waren donderdagavond duidelijk meer verkeersbewegingen waarneembaar dan op een gemiddelde avond. De reden liet niet al te lang op zich wachten. Familie, kameraden en personeelsleden van Dinand Udink wilden hem alvast passend wijzen op het feit dat hij aanstaande zaterdag 50 jaar wordt. Met passende spandoeken en bijbehorende Abrahams  werd de tuin dan ook snel opgesierd. Dat het daarna nog enige tijd iets onrustig bleef aan de voet van de Hulpe zal u vast en zeker niet verbazen. Dinand; namens familie, kameraden en personeel alvast van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag! (meer…)