Babbie Groeneweg 80 jaar

Vandaag vierde Babbie Groeneweg zijn tachtigste verjaardag bij Herberg de Pot in Markelo. Hoewel de officiële dag 9 oktober was vierde hij deze mijlpaal samen met familie, buren en vrienden vandaag, en werd het glas geheven. Babi; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd en bedankt voor de gezellige dag. 

Jorien Brinkers 25 jaar

Vandaag is Jorien Brinkers 25 geworden, de eerste van haar vriendinnengroep. Gisteravond werd haar verjaardag alvast ingeluid met het traditioneel plaatsen van een halve Sarah. Ze kreeg maar liefst twee halve Sarah’s en drie spandoeken. Dus wie de komende dagen nog door Stokkum rijdt, kan even een blik werpen op de prachtige creaties! Jorien, namens de vriendinnen nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag en nu gauw naar ’t feest: POAR NEEM’N! (meer…)

Hans Nijenhuis ziet Abraham

Vandaag viert Hans Nijenhuis in Markelo beter bekend als Hans van Frederiks, zijn vijftigste verjaardag. Gisteravond werd geheel volgens traditie naast het tankstation een geweldige Abraham en passend spandoek geplaatst. Hans; namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag en een hele fijne dag toegewenst!

Vermist: Tiroler hoed met emotionele waarde

Tijdens het Oktoberfest afgelopen vrijdagavond bij Zalencentrum de Haverkamp is iemand zijn Tiroler hoed kwijt geraakt. Waarschijnlijk aan de Stationsweg ter hoogte van de Hoestinkhof. De Tiroler hoed is een originele lichtgrijze vilten München Oktoberfest hoed waaraan een grote emotionele waarde aankleeft. Wie heeft de hoed gevonden of weet waar hij nu is wordt gevraagd om contact op te nemen met de redactie van Maarkelsnieuws. 

Annette de Wilde ziet Sarah

De tuin bij Annette de Wilde is drastisch onder handen genomen. De reden is bij het zien van alle versierselen niet moeilijk om te raden. Annette ziet Sarah. Volgens de buurt staat Annette altijd voor iedereen klaar en toont zij zich een echte noaber. Annette, namens de buurt nogmaals van harte gefeliciteerd met vijftigste verjaardag en nog vele jaren! 

Willian Potman ziet Abraham

Niemand kon er om heen, vergeten was geen optie. In zijn column afgelopen zondag kondigde hij zijn bijzondere verjaardag al aan. Maar dit geheugensteuntje was voor familie, buren, collega’s, vrienden en de vele verenigingen niet nodig geweest want die waren al weken geleden met de voorbereidingen begonnen. Gisteravond werd dat voor Willian Potman dan ook al snel duidelijk toen hij de eerste Abrahams en passende teksten in zijn tuin, en zelfs in de weide aan de Enkelaarsweg in Markelo zag verschijnen. Zoals de meesten Willian kennen genoot hij zichtbaar van al deze gezelligheid en werd er uitbundig met elkaar geproost op deze kersverse Abraham. Willian, welkom bij de club van 50 en namens alle aanwezigen nogmaals van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag! (meer…)

Halve Sarah voor Linda

Linda Harmsel werd maandag 16 oktober 25 jaar. Voor vrienden en familie aanleiding om dit zondagavond kenbaar te maken met de nodige spandoeken, een caravan en een halve Sarah. Langs deze weg willen we Linda namens de kameradengroep nogmaals feliciteren. (meer…)

Peter Potman 12 1/2 jaar bij Overbeek Hoveniers

Vandaag is het exact 12 1/2 jaar geleden dat Peter Potman bij Overbeek Hoveniers in dienst trad als eerste medewerker. Vanmorgen werd hij dan ook al vroeg verrast door het hele team achter Overbeek Hoveniers met een prachtige taart en een speciaal voor hem beletterde bedrijfsbus. Peter;  Richard, Ilse, Rens en Boet Overbeek maar ook alle collega’s willen je nogmaals van harte feliciteren en wensen je nog veel plezierige jaren binnen het bedrijf toe.  (meer…)

Wie de schoen past, trekt hem aan….

Vanmorgen is op het terras van Grandcafé De Kroon in Markelo een schoen gevonden. In de schoen bevond zich nog een schoenspanner. Herkent u de schoen of is hij misschien zelfs wel van u, dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws. 

Joep ontmoet Sarah

Menigeen kent haar als Joep, maar voor wie niet weet wie hiermee wordt bedoeld zegt de naam Jolande Nijmeijer u vast wel iets.  Na vorige week al te zijn verrast met een surpriseparty door haar vriendinnen is het vandaag toch echt zo ver: Joep is 50 jaar. Afgelopen zaterdag werd dit gevierd met een fantastisch feest in een tent bij haar thuis aan de Prinses Beatrixstraat in Markelo. Joep; nogmaals namens de familie en vriendinnen van harte gefeliciteerd met vijftigste verjaardag!  (meer…)