Schildpad vermist -update-

In de omgeving van Buitencentrum Hessenheem wordt een 27 jaar oude schildpad vermist. Mocht u de schildpad gezien hebben of weet u waar hij is gebleven, neemt u dan contact op met de redactie van Maarkelsnieuws. Update: de schildpad is weer thuis.

Arjan van den Noort 50 jaar

Aan de Vlasstraat vanavond een komen en gaan van groepjes mensen, voorzien van spandoeken en Abrahams. Morgen wordt Arjan van den Noort namelijk 50 jaar en dat mag gezien worden. Familie, buren en vrienden hebben de voortuin voorzien van spandoeken met toepasselijke teksten en Abrahams. Daarna werd binnen alvast geproost op dit jubileum. Het feest viert Arjan in oktober, aangezien hij dan samen met zijn vrouw Jolanda ook het zilveren huwelijksfeest viert. Arjan van harte gefeliciteerd met je 50e verjaardag, geniet ervan en nog vele gezonde jaren erbij gewenst samen met Jolanda en jullie dochters Eline en Myrthe.

(meer…)

Halve Abraham voor Lennart Vreekamp

De tuin van Lennart Vreekamp aan het Wansink werd vanavond opgesierd door meerdere spandoeken. Kameraden van de schilder staan hierbij stil bij het feit dat hij morgen 25 jaar wordt. Namens de kameraden wensen we Lennart een fijne verjaardag en nog vele jaren.

Kettinkje gevonden

Bij de ingang van de begraafplaats in Markelo is bovenstaand kettinkje/armbandje gevonden. Mocht iemand deze herkennen als die van hem of haar, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nl.

Herenfiets gevonden

Op het schoolplein van Obs de Zwaluw is dit weekend een zwarte herenfiets gevonden. Herkent u uw fiets of weet u van wie deze zwarte herenfiets is, dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws.

Bankpas gevonden (UPDATE)

Op het fietspad aan de Rijssenseweg is vanmorgen een bankpas gevonden. Op de bankpas staan de voorletters ‘G.J.S.’. De eigenaar van de pas kan zich melden bij klepperderk@maarkelsnieuws.nlUPDATE: Inmiddels is de bankpas weer bij de eigenaar.

 

Daan Wittenberg 25 jaar

Daan Wittenberg is 25 jaar. Na 5 minuten ‘knooi’n’ aan de Hochtweg hing daar het spandoek voor de halve Abraham. Namens de kameraden feliciteren we Daan nogmaals met zijn 25e verjaardag.

Gevonden voorwerpen Dorpsfeest 2018

Op het feestterrein van Dorpsfeest Markelo zijn afgelopen weekend meerdere sleutels en bankpasjes maar ook een ring, horloge, een fiets, een blauwe jas en een geruit overhemd gevonden. Weet u van wie deze voorwerpen zijn dan kunt contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan klepperderk@maarkelsnieuws.nl.

(meer…)

Gevonden voorwerpen Dorpsfeest (UPDATE)

Op het feestterrein van Dorpsfeest Markelo zijn gisteravond twee sleutels gevonden. Ook is er een gouden armband gevonden. Weet u van wie deze sleutels of armband zijn dan kunt contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen aan klepperderk@maarkelsnieuws.nl. UPDATE: Vanmorgen konden we bovenstaande lijst aanvullen met een zilveren ring, meerdere bankpasjes, een blauwe jas en een telefoon. Mocht iemand deze spullen herkennen als zijn/haar verloren item, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nl. (meer…)

Boog voor Biljartkoningin 2018

Na een zinderende avond in haar eigen etablissement waarbij Marjolijn Vennebekken de titel van Biljartkoningin naar zich toe wist te trekken werd zij vanmorgen verrast door de kameradengroep. De kans dat deze groep een boog moest gaan zetten was behoorlijk groot gezien het feit dat ook Truus Potman en Ina Vreeman bij de finalisten behoorden voor de felbegeerde biljarttitel. Marjolijn; namens de kameraden nogmaals van harte gefeliciteerd met deze geweldige titel en geniet ervan dit weekend maar ook het komende jaar!  (meer…)