Sleutelbos verloren

In de loop van vorige week is een Markeloër een sleutelbos verloren in Markelo. De bos heeft naast een aantal sleutels ook een flessenopener en een muntje waarmee ingeklokt kan worden. Heeft u deze sleutelbos gevonden, neemt u dan contact op met de redactie van Maarkelsnieuws.

Blauw jasje gevonden

Aan de Holterweg in Markelo is een blauw jasje gevonden. Wie weet wie de eigenaresse is van het jasje kan contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws.

Bankpas gevonden Nilantlaan (UPDATE)

Bij het speelveld aan de Burgemeester Nilantlaan in Markelo is gistermiddag een bankpas gevonden. Op de bankpas staat de naam M.J.W. Ikkink. Mocht iemand dit als zijn of haar verloren bankpas herkennen, dan vernemen we dat graag via klepperderk@maarkelsnieuws.nlUPDATE: Inmiddels is de eigenaar van de pas gevonden.

Margo Dijkink 21 jaar

Margo Dijkink wordt op 20 mei 21 jaar. Zij viert dit door vandaag een traditioneel 21-diner te organiseren bij haar ouderlijk huis in Markelo. Het idee van een 21-diner is dat je aan je studiegenoten laat zien waar je vandaan komt en dat er een link wordt geslagen tussen je bakermat en je huidige thuis. Al sinds het begin van haar studie is Margo zeer actief bij studentenroeivereniging Phocas in Nijmegen. Zij heeft hier twee jaar actief en met succes geroeid, en stort zich nu volledig op de andere aspecten van de vereniging. Zo heeft Margo het lustrumgala georganiseerd, maakt zij onderdeel uit van de sociëteitscommissie, is zij voorzitter van de competitie commissie en is zij afgelopen jaar genomineerd voor de eretitel Miss Phocas. Daarnaast zal zij na de zomer naar alle waarschijnlijkheid toetreden tot het bestuur van de studentenroeivereniging als competitie commissaris. Dit houdt in dat zij alle nieuwe leden onder haar vleugels neemt en deze begeleidt gedurende het eerste jaar van hun lidmaatschap op weg naar veel roeisucces! (meer…)

Speendoekje gevonden

Op de hoek van de Fokkerstraat en de Koekoekslaan is vanmiddag een speendoekje gevonden. Weet u welk kindje deze speen mist dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws. Zij brengen u graag in contact met de vindster van het speendoekje. 

Henk Izaks ziet Abraham

Het kan voorbijgangers niet zijn ontgaan. Naast de buren uit de Tolweg hebben ook FC Twente fans en vrienden hem gisteravond even subtiel helpen herinneren aan het feit dat hij vandaag zijn 50e verjaardag viert. Henk Izaks werd verrast met een spandoek met passende tekst en twee enorme Abraham’s in zijn tuin aan de Tolweg. Henk; namens allen nogmaals van harte gefeliciteerd met 50e verjaardag! (meer…)

Hond zonder baasje aangetroffen

Vanmorgen is bovenstaande hond ter nauwer nood ontsnapt aan een aanrijding nabij Hotel de Herikerberg aan de Goorseweg in Markelo. De hond is opgevangen en er is getracht om de eigenaar van het beestje op te sporen, echter zonder resultaat. Inmiddels is de hond overgedragen aan Dierenhotel De Bréborgh in Bentelo. 

Kat vermist Anholtskamp *update

Een kleine grijze gestreepte Cyperse poes is vandaag niet thuisgekomen. Heeft iemand deze kleine 11-jarige poes die luistert naar de naam Kiddy, misschien gezien in de buurt van de Anholtskamp. Kiddy is niet gechipt. *Update: sinds vanavond is Kiddy weer thuis.

Kinderschoen maat 22

Op de weg langs Het Westerflier is zondagmiddag een kinderschoentje gevonden. Weet u wie het schoentje met maat 22 mist dan kunt u contact opnemen met de redactie van Maarkelsnieuws door een mail te sturen. 

Horloge gevonden bij bakker

In de winkel van Echte Bakker Meinders aan de Grotestraat in Markelo is vanmorgen een horloge gevonden. Voor meer informatie kunt u terecht in de winkel.